Personalia

 

Over mij

Mijn interesse voor fotografie is ontstaan toen ik een spiegelreflexcamera kocht en ik merkte dat met een dergelijke camera veel meer mogelijk is dan plaatjes schieten. Hoe ik de beste resultaten uit de camera kon halen wist ik op dat moment nog niet, maar na een cursus fotografie waren de basisprincipes helder. Door dit toe te passen en het opdoen van ervaring leer ik steeds meer bij. Inmiddels heb ik ook de basisopleiding aan de Fotovakschool gedaan, omdat fotografie voor mij meer dan alleen maar een hobby is.

55-300mm

Interesse

Het interessantste van fotografie vind ik om net die spontane blik of lach vast te leggen en zo met de foto te laten zien hoe iemand echt is. Elk mens heeft een eigen persoonlijkheid en het is nu net de kunst die in de foto te laten zien. Zo ook de emoties op het moment van inspanning bij sport, of de blijheid of ontroering bij een bruiloft, het moment van succes of soms juist het falen.

50mm

D850

Hardware

Nikon D3300 (een D-SLR)
AF-S DX NIKKOR 18–55mm f/3.5–5.6G VR II (kitlens)
AF-S DX NIKKOR 55-300mm f/4.5-5.6G ED VR (voor meer zoombereik)
AF-S DX NIKKOR 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR (all-round lens)
AF-S 50mm F/1.8G (portret-lens)
AF-S 70-200mm F/2.8 G VR II (lichtsterke prof. zoomlens)
Mijn wens op dit moment is de Nikon D850 aan mijn collectie toe te voegen!

18-105mm

Toekomst

In de toekomst zou ik graag, naast sportfotografie en bruidsrapportage meer professionele shoots doen. Ik zou graag mijn eigen fotostudio willen, maar voornamelijk op locatie willen fotograferen. Ik denk dan aan (zakelijke)portretfotografie en familiefoto’s, zoals newbornshoots e.d. Het leukste vind ik om een activiteit te fotograferen. Daarnaast vind ik het heerlijk om in de natuur te fotograferen, dat wil ik in de toekomst zeker ook blijven doen.

70-200

personalia